Soitamme sinulle.
Soittopyyntö
ABAX Sähköinen ajopäiväkirja

Sähköinen ajopäiväkirja - ABAX Triplog

Käytetäänkö yrityksessänne ammattiajoneuvoja yksityiseen ajoon? Pysyvätkö polttoaine- ja ajoneuvokustannukset hyvin hallinnassanne? Täyttävätkö työntekijänne ajopäiväkirjoja edelleen manuaalisesti?

ABAX on maailman johtava ajopäiväkirjojen toimittaja. Älykkäiden teknisten ratkaisujen ansiosta ajopäiväkirja huolehtii kaikkien ajojen kirjauksista automaattisesti GPS-yhteyden kautta, jolloin sekä yritys että työntekijät välttyvät veroseuraamuksilta, kun ajopäiväkirja on ajantasalla. Samalla voitte säästää polttoainekustannuksissa ja palvella asiakkaitanne entistä paremmin.

Lue lisää aiheesta; ajopäiväkirja ja sähköinen ajopäiväkirja.

Tilaa ajopäiväkirja
Sähköinen ajopäiväkirja

Näin sähköinen ajopäiväkirja toimii

Ei enää huolta veroseuraamuksista

Ajopäiväkirjansa huolimattomasti täyttänyttä yritystä uhkaavat jopa yli 100 000 euron veroseuraamukset. Ammattiajoneuvoa yksityisajossa käyttänyttä työntekijää saatetaan jälkiverottaa jopa 35 000 eurolla.

Viranomaisvaatimusten ja verolainsäädännön seuraaminen ja noudattaminen voi olla haastavaa. Siksi me ABAXilla pidämme huolta viimeisimpien vaatimusten seuraamisesta ja tiedottamisesta, jottei asiakkaidemme tarvitse huolehtia veroseuraamuksista.

Kaipaatko lisätietoja verolainsäädännöstä? Oletko epävarma ajankohtaisista säännöksistä? Asiantuntemuksemme ja ajantasaisten tietojemme ansiosta voimme tarjota veroneuvontaa osana asiakaspalveluamme.

Lue lisää verolainsäädännöstä ja veroneuvontapalveluistamme.

Kuinka paljon voitte säästää?

Näin paljon voitte säästää, kun työntekijät eivät enää täytä ajopäiväkirjoja manuaalisesti ja ylimääräiset yksityisajot poistuvat. Täytä lomakkeeseen yrityksesi tiedot.

ABAX-ajopäiväkirjan avulla voit säästää
0
euroa/vuosi

Automaattiset ja ajantasaiset tiedot

ABAX Triplog -ajopäiväkirja on fyysinen GPS-laite, joka pitää automaattisesti kirjaa kaikista ajoista ja on jatkuvasti yhteydessä palvelimiimme.

Laite käyttää viimeisimpiä ohjelmistoversioita, noudattaa uusinta verolainsäädäntöä ja pitää kaikki tiedot saatavillasi ajopäiväkirjaasi helppokäyttöisessä käyttöliittymässä, jonne voit kirjautua tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Lisäpalvelumme varmuuskopioi matkojen tiedot veroviranomaisen vaatimusten mukaisesti kuudeksi vuodeksi sen kalenterivuoden lopusta, jonka aikana yrityksen tilikausi päättyy. Näin ajopäiväkirjasi on aina ajan tasalla ja saatavissa.

RAW_5444_liten
ABAX Triplog - laite

Yritysajoneuvoille

Viranomaiset asettavat tiukat vaatimukset ajoneuvojen käytön dokumentoinnista niille yrityksille, joilla on yksi tai useampi yrityksen auto tai työsuhdeauto. Sinulle – olet sitten kuljettaja tai ajoneuvovastaava – täysautomaattinen ajoneuvoon sijoitettu ratkaisu on täydellinen. ABAX Triplog -ajopäiväkirja täyttää verottajan dokumentointivaatimukset automaattisesti

 • Kaikille ajoneuvotyypeille
 • Helppo asentaa
 • Kaikkien ajojen automaattinen rekisteröinti
 • Täyttää Verohallinnon dokumentointivaatimukset
 • Räätälöidyt raportit
 • Suositeltu sinulle, joka haluat helpomman työpäivän.
Osta nyt
ABAX Triplog - app
ABAX Triplog - mobiilisovellus

Yksityisajoneuvon käyttäjälle

Täydellinen yksityisautojen kuljettajille, jotka hakevat kilometrikorvausta työajoistaan sekä yritys- ja työsuhdeajoneuvojen kuljettajille hallinnoimaan työajojaan

 • Matkapuhelimen GPS-sijaintiin perustuva kilometrikorvaus tai ajoneuvon ABAX-laitteen GPS-sijaintiin perustuva hyväksytty ajopäiväkirja
 • Kilometrikorvauksen nopea ja
  tehokas käsittely
 • Työajalla tehtyjen matkojen
  automaattinen rekisteröinti.
Lataa sovellus

Tukea kellon ympäri

ABAX-asiakkaana sinua palvellaan aina. Tukipalvelumme on käytettävissäsi kellon ympäri.

Tukipalvelumme hoitaa ongelmatilanteet ja vastaa kaikenlaisiin kysymyksiisi hallinnollisista asioista verolainsäädäntöön. Moniin ongelmatilanteisiin löydät ratkaisun älykkäästä käyttöliittymästämme.

Asiakaspalvelu

Soitamme sinulle!

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää ABAX Triplog -ajopäiväkirjoista!

Markkinoiden parhaat laitteet ja ohjelmistot

Ajoneuvoon asennettava GPS-laite toimii GSM-verkon välityksellä. Telenorin SIM-kortti takaa parhaan mahdollisen peittoalueen ja toimintavarmuuden.

Laitteemme ovat lujatekoisia ja vesitiiviitä, ja annamme sähköisille ajopäiväkirjoillemme elinikäisen takuun.

Myös ohjelmistomme ovat huippuluokkaa. ABAXin kehittämästä käyttöliittymästä seuraat helposti kaikkien ajoneuvojen ajoja ja muita tärkeitä tietoja. Kaikkien ABAX-palveluiden hallinta onnistuu samasta käyttöliittymästä.

Lue lisää teknisistä ratkaisuistamme.

 

LAATUTAKUU

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja asiakaspalveluamme.
ABAXille on myönnetty useita ISO-sertifikaatteja (9001, 14001 ja 27001).

 

24 TUNNIN TUKI

ABAX-asiakkaana sinua palvellaan aina. Tukipalvelumme vastaa kysymyksiisi kellon ympäri.

 

 

ELINIKÄINEN TAKUU

Laitteemme kestävät kovaakin käyttöä.
Mikäli se kuitenkin sattuisi rikkoutumaan, korvaamme sen asiakassuhteen ajan uudella ilman lisäkustannuksia.

ABAX™-sovelluskauppa

Haluatko parhaan mahdollisen hyödyn sähköisistä ajopäiväkirjoista? Laajenna järjestelmääsi ABAX-sovelluskaupassa. Sieltä voit tilata ja asentaa lisätoimintoja ja -palveluja.

24 TUNNIN TUKI

Tukipalvelumme vastaa nopeasti kysymyksiisi puhelimitse, sähköpostitse ja pikaviestillä. Puhelintukemme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja sähköposti- ja pikaviestikyselyihin vastaamme virka-aikana suomeksi.

Sähköinen ajopäiväkirja

Kun käytät maailman johtavaa ajopäiväkirjaa, sinun ei tarvitse huolehtia veroseuraamuksista virheellisten tai puutteellisten ajopäiväkirjojen vuoksi. Kaikki ajot kirjataan automaattisesti, ja voit helposti seurata ajoja ja kustannuksia käyttöliittymästäsi.

ABAX Raporttipaketti

ABAXilla on laaja valikoima raportteja, jotka ovat saatavissa ajopäiväkirjaasi.

ABAX Elinikäinen takuu

ABAX Triplogilla on elinikäinen takuu. Korvaamme rikkoutuneen laitteen maksutta uudella koko asiakassuhteen keston ajan.

ABAX API -rajapinta

Haluatteko muokata ABAX-järjestelmäänne ja hyödyntää yrityksen ja ajopäiväkirjojen tietoja? ABAX API -rajapinta mahdollistaa omien sovelluksien kehittämisen ja integroinnin olemassa olevaan järjestelmään. Ota yhteyttä ABAXin tuotekehitykseen kysyäksesi lisää rajapinnasta.

ABAX Automaattiset raportit

Saat kaikki tärkeimmät raportit suoraan sähköpostiisi. Voit valita, mitä raportteja sinulle lähetetään ja kuinka usein.

ABAX Fleet Control

ABAX Fleet Control -kalustonvalvonnalla saat digitaalisella kartalla täydellisen katsauksen ajokalustostasi. Tämä tehostaa yrityksen toimintaa, sillä voit valita saapunutta työtehtävää lähimmän ajoneuvon. Polttoaineenkulutukset vähenevät ja voit laskuttaa useamman työtunnin työpäivän aikana.

ABAX Mobiili

ABAXin mobiilisovellus täydentää ajopäiväkirjaasi. Kuljettaja syöttää matkan tarkoituksen ja pysäköintitiedot älypuhelimeensa. ABAX Mobiili on saatavilla iOS-, Android-, Windows- ja Blackberry-laitteille ja kaikille JAVA-laitteille.

UUSI
ABAX Tags

ABAX Tags -lisäpalvelun avulla voit lisätä tunnisteita ajoneuvoihin ja laitteistoihin kartalla ja raporteissa. Voit käyttää näitä tunnisteita ryhmittelemään, lajittelemaan, rajaamaan ajoneuvosi ja kalustosi.

ABAX Päiväraha

Lisäpalvelun avulla työntekijät voivat anoa päivärahoja työnantajalta ilman erillisiä päiväraha-anomuksia samalla, kun he tekevät ja päivittävät ajopäiväkirjaansa. Työntekijöiden päiväraha-anomukset välitetään yrityksen pääkäyttäjälle ajopäiväkirjan yhteydessä.

UUSI
ABAX Ajoneuvonhallinta

Onko yrityksellänne ajoneuvoja, joiden vuokrasopimus on päättymässä? Ovatko vakuutussopimukset kunnossa? Onko joku unohtanut ajoneuvon katsastuksen? Milloin on seuraava huoltoaika? Mitkä ovat käyttökustannukset? Nyt voit saada kaikki nämä tiedot yhdestä paikasta.

ABAX Tekstiviestipalvelu

"Kuka voi ottaa pikatoimeksiannon Mannerheimintie 10:stä?", "Aamupalaverin aika muuttunut, nähdään kello 7.00."

Nyt voit lähettää tekstiviestejä kaikille työntekijöille yhtä aikaa, eikä sinun tarvitse ottaa jokaiseen yhteyttä erikseen. Jopa 100 viestiä/kuukausi!

ABAX Liikennevirrat

Laitteiston- ja ajoneuvovalvonnan lisäpalvelu. Ylläpitäjä näkee kunkin ajoneuvon lähialueen liikennetilanteet. Liikennetietojen avulla voidaan valita kiiretoimeksiannoille nopein suorittaja etäisyyden ja liikennetilanteen mukaan.

ABAX Kuljettajantunnistus

Kuljettajantunnistuksesta on hyötyä yrityksille, joilla kuljettaja vaihtuu usein. Vaihtokuljettaja tai järjestelmä huolehtii kirjauksesta ennen ajoon lähtemistä. Kirjaus tehdään sovelluksen, tekstiviestin tai henkilökohtaisen tunnistekortin avulla.

UUSI
ABAX Parking

Jos käytät autoa työssäsi ja maksat pysäköintimaksuja, voi Parking tehdä elämästäsi helpompaa. Aloita pysäköinti EasyParkilla, ja lopeta ajamalla pois. Parking tekee EasyParkilla pysäköinnistä erittäin helppoa ja yksinkertaista.

ABAX Tiedontallennus

Verottajan edellytyksen mukaan ajopäiväkirjoja tulee säilyttää kuusi vuotta sen kalenterivuoden lopusta, jonka aikana tilikausi päättyy. ABAX huolehtii tästä puolestasi! Säilytämme ajopäiväkirjasi turvallisilla palvelimillamme ja saat ne käyttöösi aina tarvittaessa.

Mitä mieltä ovat asiakkaamme?

Kari Alhola
Alhola Consulting Oy
"Sähköinen ajopäiväkirja on paitsi itselleni aivan äärettömän suuri apu, niin myös asiakkailleni."
Katja Hurme
Huoneistomedia LKV
”Sähköinen ajopäiväkirja on huoleton, se toimii koko ajan, vaikka ajaisit tunneliin. Tukipuhelimeen voi soittaa koska vaan”
Therese Fröberg
Hemfrid
"Aiemmin ei juurikaan pidetty ajopäiväkirjaa. ABAXin ansiosta hallinnosta ja kustannuksista on säästetty ja työilmapiiri on parempi."
Niklas Engström
Niklas Montage Service
”Työntekijämme ovat erittäin hyvillään siitä, että niitä iänikuisia ajopäiväkirjoja ei tarvitse enää täyttää käsin.”
Stefan Huss
Stenhusgruppen
”Yksinkertainen järjestelmä, joka varmistaa ajovuorot. On hyvä, että sijainnit näkyvät kartalta, jolloin työntekijöiden on helppo lisätä perustelut jälkikäteen.”
Bengt Ryberg
Gösab Sotning AB
"...heidän piti käyttää puoli tuntia päivässä ajopäiväkirjojensa täyttämiseen. ABAXin kanssa tuota aikaa ei enää tarvita."
Jörgen Kristén
Takjour Entreprenad i Stockholm
"Poikien mielestä järjestelmä on hyvä ja helppo. Ennen raportointi joskus unohtui ja he joutuivat miettimään kirjauksia jälkikäteen. Nyt he voivat keskittyä työntekoon."
Christoffer Nilsson
Fönsterputsexperterna
"...kirjaukset tehtiin paperille ja niitä sai keräillä joka kuukausi. Usein tiedot toimitettiin myöhässä, ja niitä sai pyydellä moneen kertaan."
Asiakaspalvelu
ABAX-uutiskirje ja -tarjoukset
© ABAX ABAX Finland OY, Äyritie 16-24, 01510 Vantaa, Finland
Lataa

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lataa esitteemme.